ÖoB:s varuhus i Mobilia köpcentrum är så populärt att kedjan nu måste utöka ytan.

– Vi har växt ur vår kostym och dubblar ytan. Samtidigt utökar vi vårt sortiment,berättar Per Alvén, marknadschef på ÖoB.

Det nya varuhuset har en yta på över 2300 kvadratmeter att jämföra med de tidigare 1 100. Invigningen sker torsdag 27 november.

– Vårt koncept med fynd, kända varumärken till mycket bra priser och ännu billigare lågprisalternativ uppskattas av Malmöborna, säger Per Alvén.

ÖoB har en stor, växande kundkrets och efterfrågan gör det nödvändigt att flytta in i större lokaler. 

– Dagens konsumenter vill handla smart och göra fynd. De inser vilka stora besparingar de kan göra genom att handla förbrukningsartiklar, hygien- och kemprodukter och andra prisvärda varor på ÖoB. Pengar som de kan använda till resor och annat trevligt, säger Per Alvén.

Mobilia är en av Malmös mest innehållsrika shoppingcenter med 113 butiker. Här finns även serviceinrättningar, restauranger och caféer. ÖoB flyttade in i februari 2012 och behöver nu alltså större lokaler.

– Vi vet att ÖoB:s erbjudande är ett attraktivt, välkommet komplement till övrig handel i shoppingcentrat, säger Magnus Örn, etableringschef på ÖoB.

ÖoB har de kända varumärkena, men till lägre priser. Utan att snegla på konkurrenterna pressar företaget konsekvent sina omkostnader till lägsta möjliga nivå. Men det är inte bara dagens prismedvetna konsumenter som gynnas av ÖoB:s lågprisprofil. Även fastighetsägarna har förstått vilka fördelar en ÖoB-etableringkan innebära för dem.

– Vi söker hela tiden efter nya och bättre lägen för att öka vår tillgänglighet för konsumenten, förklarar Magnus Örn.

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta:
Per Alvén, marknadschef, tel 0730-32 06 34
Magnus Örn, etableringschef, tel 076-539 26 05

« Tillbaka
 

Erichs Communications