Kommersiell chef rekryterad till ÖoB och Runsvengruppen AB

Den nya företagsledningen för Runsvengruppen och dess dotterbolag Runsven AB och ÖoB AB är nu komplett i samband med att rekryteringen av en Kommersiell Chef är avslutad. Meta Persdotter, med en gedigen erfarenhet av den svenska detaljhandeln, är rekryterad. Meta har en bakgrund inom IKEA, Stadium, Duka, Svenska Spel och nu senast från RUSTA.

I januari genomfördes en förändring i ledningsstrukturen för Runsvengruppen där verksamheten delas upp i två tydliga ben – ett med ansvar för Sortiment, Inköp och Varuförsörjning och ett med ansvar för Försäljning, Marknad och Etablering. I samband med att rekryteringen av den Kommersiella Chefen nu är genomförd är företagsledningen komplett och strukturen på plats för att fortsätta vår förändringsresa i högsta fart för att ytterligare stärka vår position på marknaden.

”Det är med stolthet och glädje jag hälsar Meta välkommen i teamet. Meta har en fantastisk kompetens och erfarenhet och har i sina tidigare uppdrag visat på stark handlingskraft och fina resultat. Meta har en stor passion och kunnande när det gäller drift, kundmöte, marknadsföring samt försäljning, koncept och etablering. Detta kommer tillföra oss massor i den förändringsresa vi just påbörjat” säger Fredrik Söderberg, VD Runsvengruppen AB.

"Först vill jag tacka för förtroendet att få jobba tillsammans med Runsvengruppen och dess fortsatta utveckling. Efter många år inom detaljhandeln och kedjedrift hoppas jag nu kunna vara med och bidra med min erfarenhet till företagets tillväxt och många nöjda kunder. Det ska bli mycket spännande och få lära känna företaget och alla medarbetare i varuhusen och på kontoret", säger Meta Persdotter.

 

Meta tillträder sin tjänst den 3 april.

« Tillbaka
 

Erichs Communications